Aromatherapie

Aromatherapie is een therapievorm waarbij we gebruik maken van essentiële oliën. Deze oliën zijn een vloeibaar, zeer geconcentreerd extract van de plant. Ze bevatten de levensenergie van de plant. Essentiële oliën kunnen afkomstig zijn van bloemen, bladeren, hout, wortels, schors, vruchten etc. Essentiële oliën zijn sterk geurende stoffen die snel verdampen, daarom worden ze ook wel "vluchtig" genoemd. Ze hebben een positieve invloed op lichaam en geest. De oliën hebben een enorme kracht op het menselijk herstelsysteem, wat maakt dat aromatherapie een waardevolle toevoeging is aan mijn coaching traject.  

 

De inzet van essentiële oliën gebeurd exact afgestemd op de behoefte van mijn cliënt. Zoals iedere cliënt een andere ondersteuning nodig heeft, heeft elke olie een andere werking. Ik lever hierin maatwerk, door de olie en behandelwijze met de olie exact af te stemmen op mijn cliënt, zodat de beste ondersteuning kan worden geboden. 

 

De essentiële oliën waarmee ik binnen mijn praktijk werk zijn van de beste kwaliteit; 100% puur, biologisch en afkomstig van biologische landbouw zonder toevoegingen.