Hulp bij opvoeding

Hulp bij opvoeding

Wie kent niet de term ‘eerste hulp bij opvoeden’? Het klinkt wellicht wat vreemd, maar toch kunnen de meeste ouders best een steuntje in de rug gebruiken als het gaat om het opvoeden van kinderen. Want laten we eerlijk zijn, het opvoeden van kinderen is niet altijd even gemakkelijk. Hulp bij opvoeding nodig? Kies dan voor mijn diensten. Ik kan je op een breed vlak van dienst zijn. En weet vooral dat vragen om hulp bij opvoeding allesbehalve een schande is.

Hulp bij opvoeding van een holistisch kindercoach

Ik kan je in de hoedanigheid als holistisch kindercoach precies de hulp bieden bij het opvoeden van kinderen. Ik ben er speciaal voor ouders van kinderen die naarstig op zoek zijn naar handvatten bij het opvoeden van hun kind. Ik kan zeker moeders en vaders van gevoelige kinderen bijzonder goed terzijde staan en hulp bij de opvoeding bieden. Ik help ze om hun unieke weg in het ouderschap te vinden. Ik kan je helpen om een echte specialist te worden in de gevoeligheid van jouw eigen gezin.

 

Concrete tips en handige tools bij het opvoeden van kinderen

Hulp bij opvoeding bied ik in de vorm van het aanbieden van concrete tips en handige tools. Deze hulpmiddelen kun je vanaf de eerste dag gebruiken om de situatie structureel te kunnen veranderen. We doorlopen in het kader van hulp bij opvoeding samen een uitgestippeld traject. Gedurende dit proces kan ik je als HSP coach inzichten geven in zowel jezelf als in jouw kind of in jouw kinderen. Ik probeer je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen als waarom doe je wat je doet? Wat wil je kind je duidelijk maken met zijn of haar gedrag? En waar komt de klacht of het gedrag vandaan? De hamvraag is natuurlijk hoe je bepaald gedrag en problemen nu en in de toekomst kunt veranderen.

Ik help je bij het creëren van een krachtige basis vol zelfvertrouwen

Hulp bij opvoeding betekent eveneens dat ik je probeer te helpen bij het creëren van een krachtige basis, een basis vol zelfvertrouwen voor je kind voor later. Ik kan je ondersteuning bieden om aan te leren om jezelf niet langer weg te cijferen. Veel moeders of vaders leven op ‘standje overleven’ en gaan op die manier elke week weer tegemoet. Bij mijn werk bij hulp bij opvoeding heb ik een duidelijke missie. Die missie is om de nieuwe generatie kinderen vol zelfvertrouwen op te laten groeien, zodat de kinderen eigenwaarde krijgen en zo de gelukkigste versie van zichzelf worden. Daarnaast wil ik dat jij als ouder op een krachtige en energieke wijze in het leven staan. Ik streef naar ouders die kracht en energie uitstralen en die hun hart kunnen volgen. En dat zonder hinder te ondervinden van belemmerende overtuigingen.