HSP coach

HSP Coach

Als ervaren HSP coach kan ik ouders op verschillende manieren uitstekend van dienst zijn. Waar ik me nadrukkelijk mee weet te onderscheiden is de hulp bij opvoeding die ik kan bieden. Ik kan je als HSP coach helpen om jouw kind te leren begrijpen en om op die manier te zorgen voor structurele veranderingen.

Ook in te schakelen als holistisch kindercoach

Behalve als HSP coach kun je me om genoemde reden ook prima inschakelen als holistisch kindercoach. Kies je voor deze dienst, dan vind je in mij een HSP coach die de hulp concreet maakt door het aanbieden van handvatten zodat het de opvoeding van kinderen vergemakkelijkt. Als HSP coach ben ik gespecialiseerd in het helpen van moeders van gevoelige kinderen. Ik help ouders bij het vinden van hun weg in het zijn van ouder. Ik kan je als HSP coach helpen om een weg te vinden in de gevoeligheid die er kan heersen binnen een gezin.

 

Met mijn werkwijze bied ik zeer concrete tips en tools

Als HSP coach maak ik zaken graag concreet. Om die reden bied ik altijd concrete tips en bruikbare tools. Deze kun je vanaf de eerste dag gebruiken om een situatie blijvend en dus structureel aan te passen. We doorlopen samen een proces, een proces waarbij ik je hulp biedt bij het leren om inzicht te krijgen in zowel jezelf als in je kind. Ik ondersteun je om antwoorden te vinden op vragen zoals waarom je wat je doet, wat wil je kind je eigenlijk duidelijk maken met bepaald gedrag, waar komen de klachten vandaan en wat kun je er aan doen om dit gedrag te veranderen? Als HSP coach ben ik als geen ander in staat om de hulp concreet te maken.

Bij mijn werk staat niet alleen het kind centraal

Bij mijn werk als HSP coach staat niet alleen het kind centraal. Ook jij als ouder verdienen de aandacht. Om die reden leer ik je bijzonder graag om een krachtige basis te realiseren. Ik leer je zelfvertrouwen te tanken en leer je hoe jij dat weer door kunt geven aan je kind of je kinderen. Je hoeft je als ouder beslist niet altijd weg te cijferen. Het is zonde om alleen maar te overleven en jezelf volledig weg te cijferen.

Als HSP coach werk ik met een duidelijke missie

Als specialist heb ik een duidelijke missie. Die is om de nieuwe generatie kinderen op te laten groeien vol zelfvertrouwen en zeker ook met eigenwaarde. Mijn missie is het om kinderen de gelukkigste versie van zichzelf te laten zijn. In mijn ideale wereld staan volwassenen en dus ouders zeer krachtig en energiek in het leven. Staan ze voor het volgen van hun hart en dat zonder de bekende belemmerende overtuigingen.