Holistisch kindercoach

Ik kan je als ouder in mijn rol als holistisch kindercoach uitstekend helpen bij het opvoeden van de kinderen. Want opvoeden van kinderen is niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt. Als holistisch kindercoach kan ik je op zeer praktische wijze helpen om de opvoeding wat te vergemakkelijken. Dat doe ik door het aanbieden van handvatten, concrete tips en tools.

 

Als holistisch kindercoach bied ik je hulp bij het opvoeden van kinderen

Elke ouder loopt er wel eens tegenaan; problemen bij het opvoeden. Ik kan ouders en in het bijzonder moeders helpen die te maken hebben met gevoelige kinderen. Ik kan ze nadrukkelijk bijstaan om hun eigen en hun unieke weg te vinden in het ouderschap. Ik kan je zelfs helpen om expert te worden in gevoeligheden die kunnen heersen binnen het gezin. En zo kan ik je als holistisch coach dus op verschillende vlakken van dienst zijn.

 

Wat kun je doen om het gedrag of probleem te veranderen en aan te pakken?

Ik maak mijn werk als holistisch kindercoach en als HSP coach vooral zo praktisch mogelijk. Om die reden bied ik concrete tips en tools aan, handvatten die je vanaf de eerste dag al kunt inzetten om de opvoeding wat soepeler te laten verlopen. Ik help je eveneens bij het vinden van de antwoorden op vragen die spelen zoals waarom doe je de bepaalde handelingen zoals jij ze doet, wat wil je kind je precies duidelijk maken met zijn of haar gedrag en waar komt de klacht vandaan. Ook gaan we samen aan de slag om het antwoord te vinden op de vraag der vragen: wat kun je doen om het gedrag of het probleem te veranderen en aan te pakken.

 

Er is zoveel meer dan alleen ‘standje overleven’

Het is als ouder goed om een krachtige basis te hebben, een basis vol zelfvertrouwen die je vervolgens weer door kunt geven aan je kind of je kinderen. Ik kan je als holistisch kindercoach leren dat het niet nodig is om je als ouder steeds weg te cijferen. Dat er meer is dan alleen het bekende ‘standje overleven’. Er is zoveel meer. Mijn missie is om nadrukkelijk voor een generatie kinderen te zorgen door zelfvertrouwen en eigenwaarde op te bouwen, zodat ze de gelukkigste versie van zichzelf kunnen worden. Verder streef ik naar ouders die krachtig en energiek zijn en die leren leven zonder belemmerende overtuigingen.