Kindercoach Roosendaal

Kindercoach Roosendaal

 

Als jij je kind of je kinderen zo goed mogelijk op wilt voeden, maar in de praktijk stuit op nogal eens wat problemen? Dan is het zeer verstandig om voor mij als kindercoach in Roosendaal te kiezen. Ik kan je als geen ander helpen om obstakels weg te nemen. Door mijn werk als kindercoach in Roosendaal help ik je bij het opvoeden en begrijpen van je kind. Het kan geen kwaad om soms hulp bij opvoeding te zoeken.

Ik bied ouders allerhande handvatten bij het opvoeden van kinderen

Door mijn ervaring kan je mij zeker een holistisch kindercoach in Roosendaal noemen. Vanuit die rol bied ik ouders allerlei handvatten die kunnen helpen bij het op de juiste wijze opvoeden van hun kinderen. Als kindercoach in Roosendaal ben ik als geen ander in staat om moeders met gevoelige kinderen te helpen om hun weg te vinden binnen het ouderschap. Ik kan je als kindercoach in Roosendaal leren hoe je expert wordt in de gevoeligheden die kunnen heersen binnen het gezin.

 

Waar komen bepaalde klachten en gedragingen vandaan en wat kun je er aan doen?

Ik ben als kindercoach in Roosendaal iemand die bepaalde zaken graag concreet maakt. Om die reden geef ik jou als ouder concrete tips en tools die je vanaf de eerste dag in kunt zetten om een bepaalde situatie blijvend te veranderen. Ik ga als HSP coach en als kindercoach in Roosendaal samen met jou het traject in, een proces. Zo kan ik je helpen om antwoorden te krijgen op vragen als waarom doe je wat je doet? Wat wil je kind je nu precies duidelijk maken met dit gedrag? Waar komen bepaalde klachten en gedragingen vandaan en vooral wat je als ouder kunt doen om bepaald gedrag structureel te kunnen veranderen.

Ik wil je als kindercoach in Roosendaal graag een krachtige basis bieden

Ik zie het als mijn taak als kindercoach in Roosendaal om je als ouder een krachtige basis te bieden van waaruit opvoeden een stukje gemakkelijker wordt. Ik wil ouders zelfvertrouwen bieden en ik help je om dit zelfvertrouwen over te dragen aan je kinderen. Je hoeft je als ouders beslist niet alleen maar weg te cijferen. Er is meer dan alleen een ‘standje overleven’. Waar ik als kindercoach in Roosendaal naar streef is om een nieuwe generatie kinderen op te laten groeien die vol zelfvertrouwen zijn en de gelukkigste versie van zichzelf kunnen worden. Daarbij help ik ouders om krachtig en energiek te zijn. En dat zonder belemmerende overtuigingen.